The Simpsons Ride

Published date on March 31, 2015

This content was first published 60 days ago or more

If the content you’re seeing offers hotel stays or tickets, it’s possible that such an offer may no longer be valid. Click here so we can provide you with the best available offer for you to enjoy the best of Orlando at the best prices.

Ride along with The Simpsons, stars of TV’s longest running series – Homer, Marge, Bart, Lisa and Maggie – on a hilarious adventure through a “previously unexplored” side of Springfield – Krustyland, an extremely low-budget theme park created by none other than Krusty the Clown! Note: You must be at least 40 inches tall to experience The Simpsons Ride. Children between 40 inches and 48 inches must be accompanied by a supervising companion.

SIMPSONS TRIVIA QUIZ

1. What is the name of the fictional town in The Simpsons?
A) Quahog
B) Springfield
C) Sunnydale
D) Mayberry

2. Which actor provides the voice for Sideshow Bob?
A) Harry Shearer
B) George Carlin
C) Phil Hartman
D) Kelsey Grammer

3. What is name of the Simpsons’ pet dog?
A) She’s the Fastest
B) Plopper
C) Santa’s Little Helper
D) Snowball

4. What is Homer’s favorite bar?
A) Moe’s Tavern
B) Shorty’s
C) Dew Drop Bar
D) The Little Black Box

5. Where does Homer work?
A) Trojan Nuclear Power Plant
B) Ventana Nuclear Power Plant
C) Springfield Nuclear Power Plant
D) Three Mile Island Nuclear Power Plant

6. Who is the owner of the Kwik-E Mart?
A) Nabendu
B) Apu
C) Gheet
D) Sandeep

7. What color is Marge’s hair?
A) Blue
B) Green
C) Purple
D) Orange

8. Who is the youngest of the Simpson family members?

A) Stewie
B) Bart
C) Lisa
D) Maggie

9. Name the Simpsons’ next-door neighbor.
A) Clancy Wiggum
B) Barney Gumble
C) Ned Flanders
D) Krusty the Clown

Get the latest offer in Orlando Theme Park tickets and hotel’s reservations Click to call and ask for an unbeatable discount (tel:(877)-558-1137)

10. Who is Springfield’s Chief of Police?
A) Seymour Skinner
B) Clancy Wiggum
C) Ned Flanders
D) Lenford “Lenny” Leonard

11. Who is Bart’s nerdy best friend?
A) Milhouse
B) Ralph
C) Todd
D) Disco Stu

12. Name the elementary school bus driver.
A) “Bleeding Gums” Murphy
B) Gil
C) Jasper
D) Otto

13. What is the school principal’s name?

A) Marvin Monroe
B) Cletus Spuckler
C) Seymour Skinner
D) Lenford “Lenny” Leonard

14. Name Bart’s two favorite cartoon characters.
A) Tom & Jerry
B) Itchy & Scratchy
C) Eddie & Lou
D) Patches & Poor Violet

15. What is Homer’s boss’ name?
A) Mr. Mann
B) Mr. Kramden
C) Mr. Van Houten
D) Mr. Burns

16. What musical instrument does Lisa play?
A) Saxophone
B) Tuba
C) Guitar
D) Clarinet

17. Which former “Taxi” star provides the voice for Homer’s half-brother?
A) Andy Kaufman
B) Danny DeVito
C) Christopher Lloyd
D) Tony Danza

18. Which cartoonist created The Simpsons?
A) Scott Adams
B) Will Eisner
C) Matt Groening
D) Robert Crumb

19. Who is the son of Rabbi Hyman Krustofski?
A) Krusty the Clown
B) Sideshow Bob
C) Disco Stu
D) Snake Jailbird

20. The Simpsons originated on which variety show?
A) The Sonny and Cher Comedy Hour
B) In Living Color
C) The Carol Burnett Show
D) The Tracey Ullman Show

21. What is the name of Mr. Burns’ assistant?
A) Smithers
B) Charlie
C) Artie
D) Jebediah

22. Which year did The Simpsons make its debut as a half-hour series?

A) 1988
B) 1989
C) 1990
D) 1991

¡Tu Aventura en Orlando en Español!

¡Explora lo mejor de Orlando con nuestras ofertas en entradas y hoteles para los parques temáticos! Ahora con atención personalizada en español y paquetes especiales para hispanohablantes. Llama ya para más información.

tel:(877)-827-0526

23. Who is the minister of The First Church of Springfield?
A) Risotto
B) Wiggum
C) Lovejoy
D) Krustofski

24. Which Simpsons character has an IQ of 55?
A) Disco Stu
B) Crazy Cat Lady
C) Cletus Spuckler
D) Homer Simpson

Answers: 1) B, 2) D, 3) C, 4) A, 5) C, 6) B, 7) A, 8) D, 9) C, 10) B, 11) A, 12) D, 13) C, 14) B, 15) D, 16) A, 17) B, 18) C, 19) A, 20) D, 21) A, 22) B, 23) C, 24) D

The Simpsons Ride Video

The Simpsons Preview Video

Access Our Latest Bargain on Orlando Theme Park Tickets and Hotel Bookings! Click to Call and Find Out About Our Unrivaled Discounts (tel:(877)-558-1137)!

Author

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.