Ride along with The Simpsons, stars of TV’s longest running series – Homer, Marge, Bart, Lisa and Maggie – on a hilarious adventure through a “previously unexplored” side of Springfield – Krustyland, an extremely low-budget theme park created by none other than Krusty the Clown! Note: You must be at least 40 inches tall to experience The Simpsons Ride. Children between 40 inches and 48 inches must be accompanied by a supervising companion.

SIMPSONS TRIVIA QUIZ

1. What is the name of the fictional town in The Simpsons?
A) Quahog
B) Springfield
C) Sunnydale
D) Mayberry

2. Which actor provides the voice for Sideshow Bob?
A) Harry Shearer
B) George Carlin
C) Phil Hartman
D) Kelsey Grammer

3. What is name of the Simpsons’ pet dog?
A) She’s the Fastest
B) Plopper
C) Santa’s Little Helper
D) Snowball

4. What is Homer’s favorite bar?
A) Moe’s Tavern
B) Shorty’s
C) Dew Drop Bar
D) The Little Black Box

5. Where does Homer work?
A) Trojan Nuclear Power Plant
B) Ventana Nuclear Power Plant
C) Springfield Nuclear Power Plant
D) Three Mile Island Nuclear Power Plant

6. Who is the owner of the Kwik-E Mart?
A) Nabendu
B) Apu
C) Gheet
D) Sandeep

7. What color is Marge’s hair?
A) Blue
B) Green
C) Purple
D) Orange

8. Who is the youngest of the Simpson family members?

A) Stewie
B) Bart
C) Lisa
D) Maggie

9. Name the Simpsons’ next-door neighbor.
A) Clancy Wiggum
B) Barney Gumble
C) Ned Flanders
D) Krusty the Clown

10. Who is Springfield’s Chief of Police?
A) Seymour Skinner
B) Clancy Wiggum
C) Ned Flanders
D) Lenford “Lenny” Leonard

11. Who is Bart’s nerdy best friend?
A) Milhouse
B) Ralph
C) Todd
D) Disco Stu

12. Name the elementary school bus driver.
A) “Bleeding Gums” Murphy
B) Gil
C) Jasper
D) Otto

13. What is the school principal’s name?

A) Marvin Monroe
B) Cletus Spuckler
C) Seymour Skinner
D) Lenford “Lenny” Leonard

14. Name Bart’s two favorite cartoon characters.
A) Tom & Jerry
B) Itchy & Scratchy
C) Eddie & Lou
D) Patches & Poor Violet

15. What is Homer’s boss’ name?
A) Mr. Mann
B) Mr. Kramden
C) Mr. Van Houten
D) Mr. Burns

16. What musical instrument does Lisa play?
A) Saxophone
B) Tuba
C) Guitar
D) Clarinet

17. Which former “Taxi” star provides the voice for Homer’s half-brother?
A) Andy Kaufman
B) Danny DeVito
C) Christopher Lloyd
D) Tony Danza

18. Which cartoonist created The Simpsons?
A) Scott Adams
B) Will Eisner
C) Matt Groening
D) Robert Crumb

19. Who is the son of Rabbi Hyman Krustofski?
A) Krusty the Clown
B) Sideshow Bob
C) Disco Stu
D) Snake Jailbird

20. The Simpsons originated on which variety show?
A) The Sonny and Cher Comedy Hour
B) In Living Color
C) The Carol Burnett Show
D) The Tracey Ullman Show

21. What is the name of Mr. Burns’ assistant?
A) Smithers
B) Charlie
C) Artie
D) Jebediah

22. Which year did The Simpsons make its debut as a half-hour series?

A) 1988
B) 1989
C) 1990
D) 1991

23. Who is the minister of The First Church of Springfield?
A) Risotto
B) Wiggum
C) Lovejoy
D) Krustofski

24. Which Simpsons character has an IQ of 55?
A) Disco Stu
B) Crazy Cat Lady
C) Cletus Spuckler
D) Homer Simpson

Answers: 1) B, 2) D, 3) C, 4) A, 5) C, 6) B, 7) A, 8) D, 9) C, 10) B, 11) A, 12) D, 13) C, 14) B, 15) D, 16) A, 17) B, 18) C, 19) A, 20) D, 21) A, 22) B, 23) C, 24) D

Articles

Find More  

3 Things I Wish I Knew Before Booking Westgate Vacation Villas

Are you considering treating your family to a fantastic vacation at Westgate Vacation Villas? Westgate Vacation Villas is one of the best places for family vacations in the Orlando area. With these 3 tips, your family will be sure to have a great stay! I WISH I KNEW YOU COULD GET A BETTER DEAL WITH A PACKAGE DEAL Westgate offers discounted rates and packages for multi–day stays. Instead …

Continue reading  

$39 Universal Studios Tickets 2023 in Orlando, Florida

Unlock the fun in Orlando with $39 Universal Studios Tickets. For a limited time, you can purchase discounted tickets to the 2023 Universal Studios season in Orlando, Florida. Whether it’s your first visit or you are returning after years away, this is one ticket deal that everyone will be excited about – especially because it only costs $39 per ticket! …

Continue reading  

3 Things I Wish I Knew Before Booking Renaissance Orlando At SeaWorld

Are you considering taking your family to the Renaissance Orlando At SeaWorld? Read this post, and you’ll think twice before you book here. Before booking your vacation stay, here are 3 things I wish I knew before booking Renaissance Orlando at SeaWorld. 1. Renaissance Orlando At SeaWorld Resort Fees Renaissance Orlando At SeaWorld charges a resort fee of $27.99 per …

Continue reading  

5 Things I Won’t Do Again In The Wizarding World Of Harry Potter

Are you a Harry Potter fan looking for an exciting adventure of enchanting fun? Look no further than the Wizarding World of Harry Potter – where daring rides, magical experiences, and delightful surprises await! With all that extraordinary wizardry comes certain lessons to be learned. From my personal experience, here are five things I definitely won’t do again when visiting …

Continue reading  

Universal Orlando Tickets And Hotel | Save 70% Off

If you’re looking for a vacation and want to visit Universal Orlando Resort, here’s some great news! You can book Universal Orlando tickets and hotel and save money in the process. Plus, there are some new attractions at the resort that you won’t want to miss. Let’s take a look at what’s new at Universal Orlando Resort. Experience Universal Orlando …

Continue reading  
Universal-Studios-in-Orlando

Universal Orlando Special Offer!

2-DAY PARK-TO-PARK TICKETS

+

1-DAY AT VOLCANO BAY

TOTAL $189

Go see Woody from Toy Story with $59 Disney World Tickets 2023
Go see Woody from Toy Story with $59 Disney World Tickets 2023

ORLANDO'S BEST TIPS ON ATTRACTIONS, FOOD, LOCAL FUN ACTIVITIES & SAVINGS!

Sign up with your email and download the

Orlando’s Top Free Activities Guide!